Video Şoferi prinşi de poliţie pe Autostrada Soarelui cu un radar pus pe o autospecială neinscripţionată - VIDEO

Aproape 50 de şoferi care circulau cu viteză peste limita legală pe Autostrada A2 au fost depistaţi de poliţie cu ajutorul unui radar pus pe o autospecială neinscripţionată, în trei zile de verificări, a anunţat Poliţia Română

35252 afișări

În intervalul 9-11 august, poliţiştii de la Rutieră au desfăşurat acţiuni de control pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, folosind o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar.

"Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au acţionat pe Autostrada Bucureşti-Constanţa cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier.În urma acţiunii, poliţiştii au depistat 49 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză şi au reţinut 24 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h", conform unui comunicat remis, sâmbătă, MEDIAFAX de Poliţia Română.

Poliţiştii spun că vor continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în minivacanţa de Sfânta Maria.

Ministerul Afacerilor Interne anunţa vineri că peste 20.000 de poliţişti, pompieri şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru a asigura măsuri de ordine la 600 de manifestări publice, programate la acest final de săptămână.

"Peste 1.300 de poliţişti rutieri vor fi mobilizaţi la nivel naţional pe cele mai aglomerate drumuri naţionale şi autostrăzi, având în vedere că majoritatea românilor beneficiază de un week-end prelungit, iar foarte mulţi cetăţeni vor merge în localităţi unde se vor organiza manifestări religioase sau în staţiuni turistice", atenţiona MAI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici