Campion naţional la K1, arestat preventiv după ce s-a întâlnit cu un poliţist sub acoperire pentru a-i vinde ceva. IMAGINI cu „marfa”

Campionul national la K1, Adrian Maxim şi încă un bărbat, au fost arestaţi preventiv, fiind acuzaţi de trafic de droguri de risc, după ce sportivul s-a întâlnit cu un bărbat, poliţist sub acoperire, în Oradea, căruia i-a vândut un kilogram de cannabis.

6110 afișări
Imaginea articolului Campion naţional la K1, arestat preventiv după ce s-a întâlnit cu un poliţist sub acoperire pentru a-i vinde ceva. IMAGINI cu „marfa”

Campion naţional la K1, arestat preventiv după ce s-a întâlnit cu un poliţist sub acoperire pentru a-i vinde ceva. FOTO cu „marfa”

Potrivit unui comunicat transmis de DIICOT, Adrian Maxim şi Bogdan Alin Sălăjan au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Prin actul de sesizare a instanţei, procurorii au arătat că în data de 19 noiembrie 2018, în jurul orelor 14.00, în urma unor discuţii telefonice purtate în prealabil de către inculpatul Adrian Maxim cu o persoană autorizată, acesta s-a întâlnit cu inculpatul în municipiul Oradea, iar sportivul i-a vândut un kilogram substanţă vegetală (cannabis), în schimbul sumei de 4.000 euro.

Potrivit comunicatului DIICOT, marfa ar fi provenit de la Bogdan Alin Sălăjan.

Vânzarea a fost surprinsă în flagrant.

„Ulterior, inculpatul Sălăjan Bogdan Alin a condus organele de urmărire penală pe raza localităţii Girişu de Criş, judeţul Bihor, la o locaţie de unde a predat 2 borcane din sticlă, conţinând 480 grame cannabis, despre care inculpatul a indicat şi ulterior la o altă locaţie unde a predat mai multe plante de cannabis puse la uscat pe o sfoară, materia vegetală astfel rezultată 5.757,5 gr. net”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Bihor.

Surse judiciare au declarat că Adrian Maxim este multiplu campion national la K1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici