Video Căutări disperate ale salvatorilor pentru a da de urma unui bărbat dat dispărut

Un bărbat în vârstă de 46 de ani dispărut în Covasna, în zona lacului din localitatea Pădureni, este căutat de patru zile. Sâmbătă, pompierii au spart cu ranga şi cu un excavator gheaţa de pe marginea unui lac, dar nu au dat de urma bărbatului dispărut.

1089 afișări

Pompierii covăsneni caută de patru zile un bărbat în vârstă de 46 de ani, dispărut în zona lacului din localitatea Pădureni, la începutul acestei săptămâni.

”Până în prezent toţi cei implicaţi în acţiunea de căutare s-au deplasat atât în locuri greu accesibile din pădurea învecinată, cât şi pe marginea lacului îngheţat, în baza informaţiilor primite de la cei ce susţin că l-au văzut ultima oară pe bărbat. Astăzi (sâmbătă - n.r.), gheaţa de pe marginea lacului a fost îndepărtată pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri liniari, cu ajutorul unui excavator pus la dispoziţie de Primăria Moacşa. Pompierii covăsneni împreună cu cetăţeni voluntari au cercetat întreaga zonă, dar nu au găsit nimic”, spun pompierii.

Forţele şi mijloacele implicate în căutări au cuprins, pe lângă pompierii prezenţi în fiecare zi, forţe ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moacşa, salvamontişti şi alţi voluntari.

Căutările vor continua şi duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici