Video Caz „fantomatic” într-o localitate: Un bătrân beat, filmat noaptea în timp ce căra o cruce. Unde a fost găsit apoi bărbatul | VIDEO

Un bărbat de 75 de ani din Dâmboviţa, beat, a furat o cruce dintr-un cimitir şi s-a plimbat cu ea prin localitatea Produleşti. Apoi, bătrânul a fost găsit căzut într-un şanţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3885 afișări

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, un bărbat a sunat marţi seara şi a anunţat că o persoană a fost lovită de o maşină.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că persoana respectivă nu a fost victima unui accident rutier.

„Bărbatul, în vârstă de 75 de ani, în timp ce se deplasa, pe raza localităţii Produleşti, în calitate de pieton, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut într-un şanţ de pe marginea părţii carosabile, fără să fie acroşat de un autoturism”, au spus poliţiştii.

Bătrânul a fost transportat la spital, unde a rămas sub supraveghere, fiind rănit uşor.

Cercetările poliţiştilor au scos la iveală faptul că, înainte de a fi găsit căzut în şanţ, bărbatul a furat o cruce dintr-un cimitir şi s-a plimbat cu ea prin localitate. Imagini cu bătrânul care se plimbă cu crucea prin localitate au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici