COD GALBEN de vânt puternic şi ceaţă, în opt judeţe

Meteorologii au emis avertizări cod galben de vânt puternic pentru patru judeţe şi de ceaţă pentru alte patru. În judeţele Neamţ şi Suceava se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 90-100 de kilometri pe oră.

344 afișări
Imaginea articolului COD GALBEN de vânt puternic şi ceaţă, în opt judeţe

COD GALBEN de vânt puternic şi ceaţă, în opt judeţe

Sub avertizare cod galben de vânt puternic se află judeţele Bistriţa-Năsăud, Maramureş până la ora 15.00, respectiv Neamţ şi Suceava până la ora 16.00.

În Neamţ şi Suceava, la altitudini de peste 1.700 de metri, se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 90-100 de kilometri pe oră, spuberând şi viscolind zăpada.

Judeţele Brăila, Iaşi, Vaslui şi Botoşani se află, până la ora 11.00, sub avertizare cod galben de ceaţă. Ceaţa determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Voi avea loc depuneri de chiciură, iar temperaturile negative determină formarea gheţuşului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici