Video Dolj: Trafic rutier deviat pe DN 6 după ce o conductă de gaze a fost fisurată la Coşoveni FOTO, VIDEO

Traficul rutier este deviat pe DN 6 în localitatea Coşoveni din judeţul Dolj, maşinile fiind trimise pe o rută ocolitoare, după ce o conductă de gaze a fost fisurată în urma unui accident rutier, transmite corespondentul MEDIAFAX.

402 afișări

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, două maşini au ajuns în şanţ, pe DN 6, la intrarea în localitatea Coşoveni dinspre Cârcea, după ce unul dintre şoferi nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Într-unul dintre vehicule se aflau patru cetăţeni americani, cel mai probabil de la baza Deveselu.

Maşinile au avariat o ţeavă de gaz, motiv pentru care gazele au fost oprite.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că pompierii asigură măsurile de protecţie până la sosirea echipei de la compania de distribuţie a gazelor naturale.

“În accident au fost implicate două autoturisme, o singură victimă ajungând la spital. Circulaţia rutieră nu este oprită, ci este deviată pe o rută ocolitoare. Detaşamentul 2 Pompieri asigură măsurile de protecţie până la sosirea echipajului de intervenţie de la gaze”, a afirmat reprezentantul ISU Olt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici