Video Coloane de maşini pe 4-5 kilometri pe DN 7, în zona staţiunii Călimăneşti-Căciulata. FOTO, VIDEO

Circulaţia pe DN 17, în zona staţiunii Călimăneşti -Căciulata, se desfăşoară, duminică seara, cu dificultate, aici formându-se coloane de maşini pe 4 - 5 kilometri.

884 afișări

Coloane de maşini se întind pe 4 - 5 kilometri pe Valea Oltului, în zona staţiunii Călimăneşti -Căciulata.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Alina Teodorescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii încearcă să fluidizeze traficul, însă numărul maşinilor este foarte mare, după ce multe persoane aleg Valea Oltului ca destinaţie de weekend.

"Din fericire, până la această oră nu sunt incidente în trafic, însă circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe raza staţiunii. Îi sfătuim pe şoferi să ocolească prin localitatea Jiblea", a spus Teodorescu.

DN 7 este singura legătură între Vâlcea şi Sibiu şi între Piteşti şi Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici