Video Comisarii OPC au găsit detergenţi lângă alimente şi mizerie, la o firmă care asigura catering la o grădiniţă din Constanţa

Detergenţi lângă alimente şi curăţenie precară au găsit, miercuri, comisarii OPC Constanţa în timpul unui control la o firmă care asigură cateringul la o grădiniţă şi la două unităţi sanitare din oraş. Activitatea societăţii a fost oprită temporar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

124 afișări

Activitatea unei societăţii care asigură servicii de catering pentru o grădiniţa şi două unităţi sanitare a fost oprită temporar de către comisari de la Protecţia Consumatorilor din Constanţa pentru o serie de abateri constatate, fiind retrase şi peste 25 de kilograme de diferite sortimente de peşte şi carne.

Potrivit reprezentanţilor OPC, comisarii au efectuat un control la punctul de lucru al societăţii Blanc Lider SRL din Constanţa, unde au fost descoperite alimente fără date de identificare, o bucătărie cu flux deficitar şi prestare de servicii cu potenţial periculos.

De asemenea, nu exista o zonă de pregătire a hraanei, depozitarea era deficitară şi neconformă, detergenţii fiind găsiţi lângă alimente.

În urma controlului, pentru abaterile constatate, comisarii au decis oprirea temporară a activităţii punctului de lucru, patronii firmei fiind invitaţi la sediul OPC să dea explicaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici