Video Constanţa: Incendiu puternic la un depozit de vopsele; pompierii se luptă să ţină incendiul sub control - FOTO, VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la un depozit de vopsele din comuna constănţeană Lumina, mai multe autospecialele de stingere cu apă şi spumă fiind trimise acolo pentru stingerea flăcărilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1424 afișări

Conform primelor informaţii, flăcările au izbucnit într-un container cu vopsea aparţinând unui depozit situat în localitatea Lumina, iar apoi, din cauza vântului, s-a extins.

La locul incendiului au fost trimise şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea” al judeţului Constanţa, dar şi o autospecială CBRN (destinată intervenţiei în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice şi radiologice şi pentru decontaminarea personalului de intervenţie şi a celui afectat - n.r.).

De asemenea, în zonă au fost dislocate şi trei ambulanţe SAJ la incendiu.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii se luptă să ţină incendiul sub control.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici