Video Control în autogările din Braşov: Scaune rupte, truse medicale expirate din 2000 şi prea mulţi călători în autobuze | FOTO, VIDEO

Anvelope extrem de uzate, scaune rupte, truse medicale expirate din 2000 şi rugină au fost găsite de comisarii CRPC Braşov în autobuzele din oraş. Comisarii au găsit inclusiv un şofer care fuma şi spun că deficienţele pun în pericol sănătatea oamenilor.

104 afișări

Miercuri dimineaţă, comisarii CRPC Braşov au făcut un control în autogările din Braşov şi pe traseele autobuzelor.

Potrivit CRPC Braşov, au fost descoperite deficienţe extrem de grave care pot pune în pericol sănătatea şi viaţa consumatorilor, precum: autobuze într-o stare avansată de degradare cu anvelope uzate extrem, mult mai mulţi călători, în special copii care vin la şcoală în Braşov, decât numărul de scaune existente, oprirea în locuri neamenajate şi neautorizate pentru debarcarea călătorilor, truse medicale expirate unele chiar din anul 2000, lipsă de stingător, scaune rupte, parbriz spart, multă rugină.

A fost găsit inclusiv un şofer care fuma în autobuz.

Comisarii au mai găsit vizibile scurgeri de combustibil şi ulei din motoare, fum gros negru emanat în aer prin eşapament, etc.

Reprezentanţii CRPC Braşov spun că au găsit autobuze oprite pe prima bandă de circulaţie, la oră de maximă aglomeraţie, majoritatea călătorilor fiind copii.

„Toate locurile erau pline în autobuz. Copiii care veneau din direcţia Râşnov au stat în picioare, iar şoferul a recunoscut că este o practică. În mod clar copiii sunt expuşi unui pericol. Nu trebuie să aşteptăm o tragedie pentru a face ceva!”, spun comisarii CRPC.

Taguri:
autobuze,
braşov,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici