Video De Paşte, militarii români din Polonia şi Afganistan sunt cu gândul la cei dragi: Staţi acasă!

  • Militarii români care sunt de Paşte departe de casă trimit mesaje video către toţi românii din ţară
  • Militarii români din Polonia şi Afganistan sunt cu gândul alături de cei dragi
  • Mesajul militarilor pentru noi toţi este simplu: #StaţiAcasă de Paşte
238 afișări

Anul acesta ai ocazia să afli şi tu cum sunt sărbătorile pentru militarii detaşaţi în străinătate. Adică, departe de cei dragi. Pentru ei nu e o noutate, tocmai de aceea sunt obişnuiţi ca de Paşte să-şi ureze sărbători fericite doar la telefon sau prin mesaje video.

„Cu ocazia sfintelor sărbători pascale, doresc să transmit iubitei mele soţii, tuturor românilor Paşte fericit! şi „Hristos a înviat”. Nu uitaţi, staţi în casă” spune Boşneagă Florin.

Pentru unii militari români care sunt detaşaţi acum în Polonia şi Afganistan e primul an când fac sărbătorile departe de cei dragi. Nu le e uşor, dar au înţeles că e doar etapă, la finalul căreia îşi vor putea lua în braţe familia.

 „Este prima sărbătoare departe de cei dragi mie. Dorul de mama şi tata fiind de nedescris. Nu mai e mult şi mă întorc acasă. Vă iubesc şi să rămâneţi sănătoşi!”.

Mesajul militarilor români aflaţi peste hotare este unul simplu, pentru noi toţi: Staţi Acasă!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici