Video DECLARAŢIA ZILEI: Petre Daea: Fiecare zi în care muncesc e o sărbătoare, chiar şi de Sf. Pătru. "Să ştiţi că nu intru în categoria celor care critică oaia seara, iar dimineaţa mănâncă brânză"

Petre Daea, propus pentru a continua mandatul de ministru al Agriculturii, a primit, joi, avizul favorabil al comisiilor de specialitate, chiar de ziua sa onomastică, el precizând că fiecare zi în care munceşte şi are rezultate este o sărbătoare pentru el.

379 afișări

"Dacă lucrez astăzi, înseamnă că sărbătoresc. Eu în fiecare zi când lucrez şi am rezultate pentru mine este o sărbătoare. Că este şi Sfântul Pătru, cu atât mai mult", a declarat Petre Daea, după audierile din comisiile reunite de agricultură din cele două camere ale Parlamentului, chestionat dacă mai are timp să sărbătorească de ziua sa.

De asemenea, unul dintre jurnalişti l-a întrebat pe Petre Daea dacă i s-a reproşat vreodată "limbajul uşor exotic, care aduce aminte de America Latină sau de anii 80".

"Văd că dumneavoastră o faceţi şi este bine că o faceţi. Înseamnă că exist", a răspuns Daea.

În timpul audierilor, ministrul Petre Daea a fost întrebat şi despre oi : "Să ştiţi că nu intru în categoria celor care critică oaia seara, iar dimineaţa mănâncă brânză".

Petre Daea a primit aviz favorabil în comisiile de specialitate, 19 senatori şi deputaţi votând pentru, cinci împotrivă, în timp ce trei parlamentari s-au abţinut de la vot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici