Video DECLARAŢIA ZILEI Premierul Tudose îi cere ministrului Bodog debirocratizarea sistemului: Bolnavii nu sunt sportivi de performanţă să plimbe acte

Mihai Tudose i-a cerut joi ministrului Sănătăţii ca în cel mult două săptămâni să vină cu un proiect prin care să fie debirocratizat sistemul de sănătate. Bodog a fost atenţionat şi cu privire la cazul jurnalistei Magda Vasiliu care s-a lovit tot de birocraţie când a vrut să îşi ia concediu medical.

471 afișări

”Birocraţia e ajunsă la cote extreme şi în Ministerul Sănătăţii. 400.000 de hârtii plimbate de la medic de familie la specialist, apoi la farmacie. Nu sunt sportivi de performanţă cei ajunşi în situaţia asta. Domnule ministru (n.r.: ministrul Sănătăţii), în două săptămâni aştept un proiect de reducere a acesti birocraţii”, a spus premierul Tudose, la începutul şedinţei de Guvern.

Acesta i-a atras atenţia lui Bodog şi legat de cazul jurnalistei Magda Vasiliu.

”Cine e în străinătate la tratament nu trebuie să vină in ţară să demonstreze dincolo că e bolnav. Ce se întâmplă acum pe anumite zone în Ministerul Sănătăţii cred că ar putea să facă obiectul unor structuri din Ministerul Sănătăţii: psihiatrie, chestii de genul ăsta”, a mai spus Tudose.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici