Video DECLARAŢIA ZILEI: Tudor Chriliă: Nu cred o iotă. Miza e prea mare ca PSD să renunţe aşa uşor

Cântăreţul Tudor Chrilă a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care scria că nu are încredere în Liviu Dragnea şi Sorin Grindenau.

3408 afișări

„Încrederea mea în Dragnea şi Grindeanu este zero aşa că nu pot să nu mă gândesc că şi-au schimbat strategia şi pregătesc un alt tip de asalt. Este doar un comunicat de presă care nu ne spune nimic despre ce se întâmplă în spatele uşilor închise şi dacă asta este într-adevăr mesajul şi acolo. Până la urmă e posibil ca înţelegerea din culise să fie alta şi la vot parlamentarii PSD să îl „dezamăgească“  pe liderul suprem votând prentru respingere. Dar asta ar însemna că parlamentarii nu-şi mai ascultă lideriul, ceea ce în PSD nu prea e permis.“ a scris Chirilă pe pagina sa. 

„Un lider care nu se impune care funcţionează pe verticală ar trebui să demisioneze. Pe scurt nu cred o iotă. Miza e prea mare ca să renunţe aşa uşor.“ 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici