Video Descoperire macabră pe ruta Braşov-Sighişoara: Cadavru carbonizat, găsit în vagonul unui tren afectat de incendiu

  • Un cadavru carbonizat a fost descoperit în vagonul trenului R3535
  • Acesta a fost cuprins duminică seara de un incendiu, a anunţat luni Poliţia Braşov
1210 afișări

Potrivit IPJ Braşov, incendiul a afectat unul dintre vagoanele trenului de călători R3535, care circula pe relaţia Braşov-Sighişoara.

Incendiul a fost lichidat de către echipajele de pompieri sosite la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate s-a descoperit o persoană carbonizată.

„Cadavrul a fost ridicat şi transport la Serviciul Judeţean de Mecidină Legală Braşov pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei reale a decesului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Aceştia susţin că în acest caz se fac cercetări pentru identificarea victimei şi pentru stabilirea cauzelor incendiului, în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Sursa foto/video: ISU Braşov

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici