Video Doctoriţă filmată în timp ce refuză internarea unui pacient. Într-un acces de furie, rupe actele cu care persoana s-a prezentat la spital: "Nu-mi merge pixul" / Reacţia primarului din Băicoi, Prahova | VIDEO

O doctoriţă de la Spitalul Orăşenesc Băicoi a fost filmată în timp ce refuză internarea unui pacient trimis de la Spitalul Judeţean Ploieşti, iar într-un acces de furie rupe actele cu care persoana respectivă s-a prezentat la spital. ”Nu-mi merge pixul”, răspunde medicul.

5895 afișări

Potrivit unei înregistrări care a apărut în mediul online, o femeie s-a prezentat la Spitalul Orăşenesc Băicoi cu o rudă, trimisă de Spitalul Judeţean Ploieşti, unde medicii ar fi scris "retur internare Băicoi".

Doctoriţa refuză internarea, iar întrebată asupra motivelor, răspunde: ”Ştiţi care e chestia? Eu ies din gardă mâine la ora 8. Dacă îmi mai vin 20 ca dvs ...”.

Femeia îi spune medicului că a venit la Băicoi pentru a-şi interna ruda, la care medicul îi spune: ”Aţi venit şi vă trimit acasă”.

Întrebată de ce refuză internarea, medicul răspunde: ”Nu vreau. (...) Internările nu se fac de la Ploieşti la Băicoi, aici eu hotăresc, nu Ploieştiul peste mine. (...) Nu-mi merge pixul”.

În cele din urmă, într-un acces de furie, doctoriţa rupe actele cu care femeia s-a prezentat la spital.

Managerul Spital Orăşenesc Băicoi, Irimescu Andreea, a declarat, corespondentului Mediafax, că în acest caz a fost deschisă o anchetă.

Sursa video: Youtube / Ochiul Clujean  

Primar Băicoi: Contractul medicului filmat când refuză internarea unui pacient, sistat

Primarul din Băicoi, Marius Constantin, declară că doctorul filmat în timp ce refuză internarea unui pacient trimis de la Spitalul Judeţean Ploieşti nu este angajat al Spitalului Orăşenesc Băicoi, având doar un contract de colaborare pentru efectuarea unor gărzi. Contractul va fi sistat.

”Am dispus o anchetă. Medicul nu este angajatul spitalului nostru, are doar o colaborare pe gardă, pentru că nu avem suficienţi medici ca să acoperim gărzile. Nu găsim o justificare a comportamentului doamnei doctor. Are o reacţie care nu se explică în niciun fel, de aceea vom întrerupe colaborarea”, a declarat Constantin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici