Video Doi angajaţi ai unei primării, filmaţi în timp ce încercau să recupereze cu lopata vopseaua de pe stradă

Doi angajaţi ai Primăriei Târgu-Jiu, judeţul Gorj, au fost surprinşi, luni, într-o ipostază amuzantă, după ce au vărsat o găleată cu vopsea albă pe o stradă la intrarea în oraş. Muncitorii încearcă să recupereze vopseaua cu ajutorul unor lopeţi.

2566 afișări

O găleată cu vopsea albă care a căzut dintr-o maşină şi s-a vărsat pe o stradă, lângă sensul giratoriu din apropierea parcului care găzduieşte Coloana Infinitului, a dat mari bătăi de cap angajaţilor Serviciului de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Doi angajaţi au fost filmaţi când încearcă să recupereze vopseaua cu ajutorul unor lopeţi, după care şterg urmele cu dilant.

Şoferii au fost nevoiţi să ocolească zona marcată pentru curăţarea carosabilului.

Serviciul de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Târgu-Jiu răspunde, printre altele, de modernizarea şi întreţinerea străzilor, drumurilor, podurilor şi a pasajelor rutiere şi pietonale.

 

Taguri:
angajaţi,
vopsea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici