Doi dintre răniţii în urma exploziei din Botoşani sunt încă intubaţi, în stare gravă, la Floreasca

Doi dintre răniţii în urma exploziei produse la un centru comercial din municipiul Botoşani, internaţi la Spitalul Floreasca, sunt încă intubaţi, în stare gravă, a transmis duminică Ministerul Sănătăţii.

Urmărește
127 afișări
Imaginea articolului Doi dintre răniţii în urma exploziei din Botoşani sunt încă intubaţi, în stare gravă, la Floreasca

Doi dintre răniţii în urma exploziei din Botoşani sunt încă intubaţi, în stare gravă, la Floreasca

Potrivit MS, în urma exploziei au fost identificate 15 victime.

Doi dintre pacineţii internaţi la unitatea de arşi din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Spiridon din Iaşi au fost detubaţi, unul fiind stabil, cu prognostic favorabil, al doilea fiind încă instabil. Cel de al treilea pacient internat la ATI la Iaşi este stabil, cu evoluţie favorabilă.

„Cei 2 pacienti internati la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) sunt în continuare intubaţi, iar starea lor rămâne gravă, având în vedere că sunt afectate căile respiratorii”, transmite Ministerul Sănătăţii.

De asemenea, cei doi pacienţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani au stare generală bună, iar evoluţia este favorabilă.

Ministerul anunţă că opt pacienţi au fost externaţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici