Video Doi olandezi au fost reţinuţi când au încercat să introducă o cantitate MASIVĂ de heroină în România

Doi olandezi care au intrat în România dinspre Ucraina, având în maşină peste 84 de kilograme de heroină, au fost prinşi la frontieră, suspecţii urmând să fie prezentanţi, marţi, Tribunalului Maramureş, cu propunere de arestare preventivă.

1466 afișări

Potrivit DIICOT, cei doi cetăţeni olandezi au fost reţinuţi după ce ar fi introdus în România droguri de mare risc, aceştia fiind prinşi când au pătruns pe teritoriul României, prin P.T.F. Sighetu Marmaţiei, dinspre Ucraina, într-un autoturism înmatriculat în Germania.

În urma unui control, poliţiştii de frontieră au descoperit că autoturismul este prevăzut cu un loc special amenajat format prin dublarea porţiunii de şasiu pe suprafaţa cuprinsă zonei locurilor din faţă ale autoturismului, compartiment realizat prin sudarea de foi de tablă, cu acces din interiorul autoturismului, pe sub scaunului pasagerului din dreapta faţă.

„În compartimentul special amenajat au fost identificate 167 de pachete ce conţineau cantitatea de 84,3 kg heroină”, arată DIICOT.

În cursul zilei de marţi, suspecţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici