Doi poliţişti din Arad, care cultivau cannabis într-o pădure, reţinuţi de procurorii DIICOT

Doi poliţişti din Arad, care cultivau cannabis într-o pădure din judeţ, au fost reţinuţi, duminică, de procurorii DIICOT, transmite corespondentul MEDIAFAX.

442 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti din Arad, care cultivau cannabis într-o pădure, reţinuţi de procurorii DIICOT

Doi poliţişti din Arad, care cultivau cannabis într-o pădure, reţinuţi de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT Arad au efectuat un flagrant, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o pădure aflată în apropierea comunei Iratoşu, unde exista o cultură clandestină de cannabis. Potrivit unor surse judiciare, cultura aparţinea unui număr de trei persoane: doi poliţişti de la Secţia 2 de poliţie din cartierul arădean Micălaca şi un prieten al acestora.

Unul dintre poliţişti şi amicul său au fost prinşi în flagrant în timp ce se pregăteau să recolteze din cultura de cannabis, iar celălalt om al legii a fost ridicat de procurorii DIICOT de acasă.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul DIICOT Arad pentru audieri şi au fost reţinute pentru 24 de ore. Duminică, vor fi prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici