Două vipere au fost descoperite sub capota unei maşini şi lângă o pensiune

Autorităţile au fost alertate după ce două vipere au fost descoperite sub capota unei maşini şi lângă o pensiune. Incidentele au avut loc sâmbătă în Drobeta-Turnu Severin şi într-o comună din Mehedinţi.

20199 afișări
Imaginea articolului Două vipere au fost descoperite sub capota unei maşini şi lângă o pensiune

Două vipere au fost descoperite sub capota unei maşini şi lângă o pensiune

Jandarmii au intervenit sâmbătă în urma unui apel primit prin serviciul unic de urgenţă 112, prin care s-a semnalat prezenţa unei şarpe în apropierea unei pensiuni din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi. La adresa indicată, jandarmii au constatat că în parcarea clădirii se afla o viperă cu corn.

Jandarmii au ridicat vipera cu ajutorul unui dispozitiv special şi au eliberat-o în mediul natural, departe de drumurile şi traseele din zonă.

Un alt apel la 112 a fost făcut de o persoană din Drobeta-Turnu Severin. Aceasta a anunţat că o viperă s-a refugiat la compartimentul motor al unei maşini parcate în oraş. Pentru îndepărtarea reptilei a fost necesară ridicarea maşinii pe un elevator la un service auto din apropiere.

Intervenţia s-a desfăşurat fără probleme, iar vipera a fost eliberată în habitatul natural, au precizat jandarmii.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici