Video Drum naţional închis, din cauza unei viituri/ Pompierii intervin pentru salvarea oamenilor din zonă

Circulaţia pe DN 10, în zona Lunca Cislăului, din judeţul Buzău, este întreruptă, vineri, din cauza apei şi aluviunilor, care au ajuns pe drum, pe o suprafaţă de câteva sute de metri, astfel că maşinile nu pot circula, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2385 afișări

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Gabriel Cozma, a spus că pe DN 10, în Lunca Cislăului, circulaţia este întreruptă din cauza apei şi aluviunilor.

Drumul este acoperit pe o distanţă de câteva sute de metri între Vipereşti şi Cislău.

Echipaje de pompieri, poliţişti şi angajaţi de la Drumuri Naţionale intervin în zonă pentru a elibera carosabilul.

Cozma a mai spus că în satul Tronari, comuna Vipereşti, 10 gospodării sunt inundate.

„În ambele zone, apa curge în continuare de pe versanţi, misiunea principală fiind de salvare a persoanelor”, a menţionat Gabriel Cozma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici