Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP: România, spre o democraţie originală, de tip Erdogan. Dragnea intimidează presa de opoziţie

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a declarat, vineri, că descinderea ANAF în redacţia RISE Project dovedeşte că „România se îndreaptă spre o democraţie originală, de tip Erdogan”, afirmând că Liviu Dragnea se comportă ca un „lider totalitar” şi încearcă să intimideze „presa de opoziţie”.

305 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP: România, spre o democraţie originală, de tip Erdogan. Dragnea intimidează presa de opoziţie

Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP: România, spre o democraţie originală, de tip Erdogan. Dragnea intimidează presa de opoziţie (Imagine: Răzvan Chirita/ Mediafax Foto)

Cazul asaltului inspecţiei antifraudă la Rise Project dovedeşte, fără drept de tăgadă, că România se îndreaptă spre o democraţie originală, de tip Erdogan. Liviu Dragnea se comportă ca un lider totalitar şi încearcă să intimideze presa de opoziţie, aşa firavă cum e ea, să îi bage pumnul în gură, folosind în acest scop instituţiile statului care îi sunt umil subordonate”, a declarat preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, pe Facebook.

Eugen Tomac a afirmat că este „caraghios” cu cum Liviu Dragnea încearcă să se dezvinovăţească.

„Liderul PSD este de-a dreptul caraghios când încearcă să se dezvinovăţească şi afirmă că nu are nimic de-a face cu prezenţa unor inspectori ANAF în redacţia Rise Project. Şeful Fiscului este chiar penibil când spune că inspecţia care a avut loc joi la sediul Rise Project a fost facută în urma unei analize de risc realizate de catre DGAF, după o sesizare, şi că instituţia desfăşoara sute de controale, <<fără legatură cu conţinutul editorial al unor publicaţii>>", a spus Tomac.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici