Video VIDEO Explozie puternică la o garnitură de metrou, duminică seară, la staţia Tineretului

O explozie s-a produs duminică seară la o garnitură de metrou în staţia Tineretului, iar din primele informaţii nu sunt victime. Peronul a fost evacuat.

28784 afișări

UPDATE 22.00 : Defecţiunea de la Staţia Tineretului a fost remediată, iar traficul a fost reluat pe ambele sensuri la metrou. 

Potrivit primelor informaţii, problema tehnică a apărut la o şina, iar prin forta de frecare dintre roată si şină s-ar fi produs explozia. Din primele date, oamenii au fost evacuaţi si nu exista victime, nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale.

Explozia a degajat fum puternic.

În acest moment, metroul circula pe un singur fir, sensul blocat este cel spre Berceni, iar pe sensul către Pipera se circulă fara ca metroul să oprească în statia Tineretului. La staţia unde a avut loc explozia intervine Serviciul Privat de Pompieri al Metrorex.

In acest moment, de la ISUBIF s-au trimis pentru verificare o autospecială de stingere şi o ambulanta SMURD.

Pasagerii de la metrou au fost anunţaţi prin difuzoare că sunt defectiuni tehnice la metrou pe linia Berceni Pipera, iar trenurile nu opresc la statia Tineretului. 

Ştire în curs de editare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici