Video EXPLOZIE urmată de un incendiu într-un bloc din Iaşi: Aproape 30 de oameni evacuaţi. O persoană a fost dusă la spital | FOTO, VIDEO

Aproape 30 de persoane au fost evacuate, joi, dintr-un cămin de nefamilişti, din cartierul Nicolina, din Iaşi, în urma unei explozii urmate de incendiu. Proprietarul garsonierei unde s-a produs deflagraţia a fost dus la spital.

1199 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Elena Bolohan, a declarat că deflagraţia s-a produs la etajul al treilea al căminului de nefamilişti, unde locuia un bărbat de 79 de ani.

Acesta a fost transportat la spital în stare de şoc şi cu arsuri minore.

Alte 28 de persoane au fost evacuate de pompieri din cauza fumului dens, însă nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

În bloc erau 80 de locuinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici