Video Fals oncolog, condamnat în Olanda pentru tratamente empirice, prins în Bucureşti

Un olandez de 68 de ani, pentru care autorităţile din ţara sa au emis un mandat de arestare, pentru că exercita fără drept profesia de medic oncolog şi a prescris tratamente empirice pentru 5 bolnavi, care, în final au murit, a fost prins de poliţiştii bucureşteni.

292 afișări

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale - Serviciul Urmăriri au depistat, în sectorul 6 din Bucureşti, un bărbat, de 68 de ani, cetăţean al Regatului Ţărilor de Jos. Pe numele acestuia a fost emis, de către autorităţile judiciare din Ţările de Jos, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, cauzare de leziuni corporale grave şi omor, fapte pedespsite de Codul penal din această ţară cu pedeapsa închisorii de 20 de ani.

„În fapt, în perioada 2016 – 2018, pretinzând că exercita profesia de medic oncolog, calitate care i-ar fi fost retrasă în anul 2016, bărbatul ar fi prescris tratamente empirice şi neadecvate pentru 5 pacienţi, domiciliaţi pe teritoriul Regatului Ţărilor de Jos, care ar fi produs, în final, moartea victimelor”, spun poliţiştii.

Falsul medic oncolog a fost prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore şi încarcerarea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Direcţiei Generale de Poliţie a municipiului Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici