Video Flori plantate în gropile de pe un drum judeţean. Filmarea a ajuns virală pe Facebook

Doi tineri din Dolj au plantat flori în gropile din drumul judeţean Craiova – Cetate, aflat într-o stare avansată de degradare. Tinerii s-au filmat şi au postat imaginile pe Facebook, transmite corespondentul MEDIAFAX.

823 afișări

Tinerii au ”plantat” panseluţe în gropile din drumul judeţean Craiova – Cetate, încercat să atragă atenţia asupra condiţiilor în care se circulă pe această şosea.

Drumul DJ 552 Craiova-Cetate este cuprins în planul de investiţii al Consiliului Judeţean Dolj. Drumul urmează să fie reabilitat pe fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, cu o cofinanţare de doar 2% de la bugetul judeţului.

În cadrul contractului ar urma să fie reabilitate nouă poduri, să fie refăcut sistemul de semnalizare rutieră, dar şi să fie montate parapete de siguranţă şi plantate perdele de copaci.

Valoarea totală a investiţiei este de 169.355.115,16 de lei, din care valoarea finanţării nerambursabile alocate de MDRAPFE – AM POR este de 165.434.908,36 de lei (reprezentând 98% din valoarea eligibilă a proiectului).

Contractul de finanţare a fost semnat în luna iunie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici