Video FOCURI de armă şi urmărire în trafic cu cinci echipaje: Şoferul, beat şi fără permis, nu a oprit la semnalele poliţiştilor | VIDEO

Un şofer în vârstă de 30 de ani, din Odobeşti, a fost urmărit în trafic, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar pentru a-l opri, poliţiştii au tras focuri de armă. Bărbatul nu avea permis şi era băut.

1614 afișări

Potrivit Poliţiei Vrancea, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au urmărit un autoturism de pe raza localităţii Urecheşti până pe strada Vâlcele, din Focşani.

„Şoferul, în vârstă de 30 de ani, din oraş Odobeşti, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, iar pentru oprirea autoturismului au intervenit două echipaje de poliţie rutieră şi trei de ordine publică, folosindu-se totodată şi armamentul din dotare”, au transmis poliţiştii din Vrancea.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu are permis de conducere.

Nu au fost persoane rănite în timpul intervenţiei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici