Video Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, ex-şeful SRI, face un denunţ la DNA Prahova. VIDEO

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, face, miercuri, un denunţ la DNA Prahova, ea declarând la intrarea în sediu că speră ca statul şi legea să o protejeze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4771 afișări

Alina Petre a venit la sediul DNA Prahova la orele prânzului, însoţită de un avocat.

Ea a refuzat să spună din ce motive se află acolo, declarând că ar periclita orice anchetă.

Întrebată care este motivul pentru care face dezvăluiri atât de târziu, legate de fapte petrecute de câţiva ani, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, ex-şeful SRI, a răspuns: "Cum de ce? De frică".

De asemenea, întrebată dacă va cere măsuri de protecţie, Alina Petre a răspuns că nu şi le permite, dar speră ca statul şi legea să o protejeze.

Surse judiciare au declarat că fosta noră a lui Virgil Măgureanu se află la DNA Prahova pentru a depune un denunţ.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici