Video FOTO. Circulaţia tramvaielor, blocată în Capitală din cauza unui accident, a fost reluată. Două persoane au fost rănite

Circulaţia tramvaielor a fost blocată în Capitală, la intersecţia Ştefan cel Mare cu Vasile Lascăr, iar două persoane au fost rănite în urma unui accident cu trei autoturisme, unul dintre acestea fiind răsturnat pe linia de tramvai, anunţă Brigada Rutieră.

2382 afișări

"La intersecţia străzilor Ştefan cel Mare cu Vasile Lascăr a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Unul dintre aceste autoturisme s-a răsturnat, blocând linia de tramvai pe sensul către Pasaj Victoria", a declarat comisarul Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere, pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Florească, una dintre ele în stare gravă.

Din primele cercetări făcute de agenţii de la Rutieră, accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate a unuia dintre vehicule.

Circulaţia maşinilor şi a tramvaielor în zonă a fost reluată în jurul orei 16.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici