FOTO O bombă de aviaţie din al doilea război mondial, găsită pe fosta platformă Tractorul Braşov

O bombă de aviaţie din cel de-al doilea război mondial, care cântărea 75 de kilograme, a fost găsită, joi, de nişte muncitori care lucrau pe un şantier de pe fosta platformă Tractorul, dispozitivul fiind ridicat de pompieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

424 afișări
Imaginea articolului FOTO O bombă de aviaţie din al doilea război mondial, găsită pe fosta platformă Tractorul Braşov

O bombă de aviaţie din al doilea război mondial, găsită pe fosta platformă Tractorul Braşov

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cpt. Ciprian Sfreja, echipa pirtotehnică din cadrul ISU Braşov a fost solicitată să intervină, joi, pentru a ridica o bombă de aviaţie de pe fosta platformă a fabricii Tractorul.

Nişte muncitori care făceau săpături pe un şantier au descoperit dispozitivul şi au sunat imediat la 112.

„Bomba de aviaţie care cântărea 75 de kilograme a fost ridicată, transportată în poligon şi distrusă“, a anunţat reprezentantul ISU Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici