Ultimele informaţii despre starea copilului căzut în puţ: Acesta ar putea fi externat săptămâna viitoare

Copilul de doi ani, care a căzut într-un puţ din judeţul Teleorman şi a fost scos după 10 ore, ar putea fi externat săptămâna viitoare, starea lui fiind mai bună, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Spitalului Grigore Alexandrescu. Zilele trecute, el a fost transferat pe secţia de Pediatrie.

915 afișări
Imaginea articolului Ultimele informaţii despre starea copilului căzut în puţ: Acesta ar putea fi externat săptămâna viitoare

Medic: Copilul care a căzut în puţ ar putea fi externat săptămâna viitoare

"Copilul este stabil şi continuă tratamentul pentru bronhopneumonie pe care a făcut-o după ce a aspirat un lichid din fântână. Este pe secţia de Pediatrie şi stă împreună cu mama lui. Sperăm să putem săptămâna viitoare să îl externăm. Cert este că săptămâna aceasta nu se va putea întămpla lucrul acesta deoarece mai are nevoie de monitorizare şi tratament", a declarat, pentru MEDIAFAX, Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitală.

Până, marţi, băieţelul a fost ţinut pe secţia de Terapie Intensivă, unde a fost intubat şi ventilat, starea lui evoluând de la o zi la alta.

Minorul a stat, în urmă cu mai bine de o săptămână, peste 10 ore pe jumătate în apă, într-o fântână, la peste 16 metri adâncime, fiind scos de pompieri cu ajutorul unor tije.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, iar mama şi bunica micuţului au fost deja audiate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici