Video FOTO Saltele şi lenjerii murdare, băi insalubre şi produse alterate, găsite de OPC la trei hoteluri din Eforie

Saltele şi lenjerii murdare, băi insalubre şi produse alterate ori depozitate în condiţii improprii au fost găsite, marţi, de inspectorii OPC la trei hoteluri din Eforie, sesizările fiind făcute de clienţii nemulţumiţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

647 afișări

Clienţii nemulţumiţi de modul în care au găsit camerele din trei hoteluri aparţinând THR Marea Neagră, unde plăteau 100 de lei pe noapte, au sesizat Protecţia Consumatorului, care a efectuat cotroale, în urma lor mai multe camere fiind închise temporar.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului a verificat, marţi, hotelurile Diana, Minerva şi Venus, care au două stele, dar şi autoservirea hotelului Venus, toate din Eforie, unităţi deţinute de către THR Marea Neagră.

Comisarii au descoperit condiţii mizere de cazare în cele trei hoteluri, cu saltele şi lenjerii murdare, băi insalubre, produse alterate sau ţinute în condiţii improprii.

„Erau oameni cazaţi în hotel care se plângeau de condiţii”, a declarat presei Horia Constantinescu, comisar şef OPC.

Activitatea în mai multe camere ale unităţilor hoteliere şi a autoservirii din cadrul hotelului Venus a fost oprită temporar, până la remedierea problemelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici