FOTO Un drum judeţen din Arad şi zeci de hectare de terenuri au fost inundate de Crişul Alb

Un drum judeţen din Arad şi 80 de hectare de terenuri au fost inundate în urma revărsării Crişului Alb, apa de pe carosabil ajungând la 40 - 50 de centimetri. Autorităţile au avertizat şoferii să evite zona, transmite corespondentul MEDIAFAX.

171 afișări
Imaginea articolului FOTO Un drum judeţen din Arad şi zeci de hectare de terenuri au fost inundate de Crişul Alb

FOTO Un drum judeţen din Arad şi zeci de hectare de terenuri au fost inundate de Crişul Alb

Drumul judeţean Dieci-Revetiş din judeţul Arad este inundat pe două porţiuni, de apele râului Crişul Alb, care s-au revărsat în urma topirii zăpezii şi a ploilor.

Autorităţile au amplasat afişe prin care cer oamenilor să nu încerce să treacă prin zonă, pentru a evita producerea unor accidente.

"Avem o porţiune de drum între Dieci şi Revetiş, două locuri până maxim o sută de metri unde este inundat. Apa de pe carosabil ajunge la maxim 40-50 de centimetri, nu mai mult. (...) Am pus afişe ca să avertizăm oamenii că este inundat drumul. Pe afişe scrie <Drum inundat, fără acces>. Am închis accesul ca să nu riscăm totuşi să treacă cineva să se întâmple ceva", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, primarul comunei Dieci, Liviu Traian Burta

În aceeaşi zonă au fost inundate aproximativ 70-80 de hectare de terenuri agricole.

Comuna Dieci se află în estul judeţului, la circa 100 de kilometri de municipiul Arad.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici