Video FOTO, VIDEO | A început instalarea luminiţelor de Crăciun în centrul Capitalei / Ce spune Primăria Capitalei despre momentul aprinderii acestora

Primele luminiţe de Crăciun sunt montate pe unele bulevarde din centrul Bucureştiului, astfel că ornamente au apărut deja în Piaţa Victoriei, pe Bulevardul Unirii sau pe Bulevardul Aviatorilor.

466 afișări

Contactaţi de reporterii Mediafax reprezentanţii Primăriei Capitalei nu au putut preciza când anume vor fi aprinse acestea.

În ultimii ani, luminiţele specifice sărbătorilor de iarnă au fost pornite odată cu deschiderea târgului oficial de Crăciun al Primăriei Municipiului Bucureşti, „Bucharest Christmas Market”. Acest lucru s-a întâmplat fie la sfârşitul lunii noiembrie, fie la începutul lunii decembrie.

Potrivit CREART (Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie), centru care funcţionează în cadrul Primăriei Capitalei, Târgul de Crăciun Bucureşti va avea loc în perioada 1 – 27 decembrie, în Piaţa Constituţiei.

În 2016, Primaria Capitalei a plătit pentru organizarea târgului de Crăciun aproximativ 7,2 milioane de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici