Video FOTO, VIDEO Acrobaţii aeriene, balon cu aer cald şi salturi cu paraşuta la Ploieşti Airshow 2017

Peste cinci mii de persoane participă, duminică, la Ploieşti Airshow 2017. Spectacolul aerian organizat de Aeroclubul României la Strejnicu cuprinde acrobaţii cu avioane şi planoare, zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate şi salturi cu paraşuta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

368 afișări

GALERIE FOTO ÎN ARTICOL

Demonstraţia aeronautică Ploieşti Airshow 2017 este organizată la Aeroclubul Teritorial "Gheorghe Bănciulescu" Ploieşti, pe aerodromul din Strejnicu.

Programul include acrobaţii aeriene cu avioane şi planoare, zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, elicoptere, aeronave militare, balon cu aer cald, salturi cu paraşuta.

”Este extraordinar. Abia aşteptam să venim. Venim în fiecare an. Bravo lor", a declarat o mămică.

”Noi am venit şi ieri ( sâmbătă - n.r.). Nu ştiam că s-a anulat. Am văzut antrenamentele lor, iar azi am venit la acest spectacol minunat", a declarat şi un bărbat venit cu doi copii.

Printre cei care oferă spectacole aeriene se numără "Hawks of Romania", formaţia de înaltă acrobaţie aeriană a Aeroclubului României care evoluează cu avioane Extra 300, "White Wings", formaţia de acrobaţie cu planorul a Aeroclubului României "The Pelicans", formaţia de zboruri demonstrative cu avioane ultrauşoare a Aeroclubului României "Blue Wings", echipa de paraşutism - lucru relativ pe cupolă a Aeroclubului României, Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă "Iacării Acrobaţi" sau Forţele Aeriene Române.

Mitingul aviatic ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, dar a fost anulat din cauza vremii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici