Video FOTO, VIDEO | Doisprezece turişti blocaţi de o viitură, salvaţi de pompieri la Avrig, judeţul Sibiu

Doisprezece turişti, printre care patru copii, au fost salvaţi, duminică, la Avrig, judeţul Sibiu, cu frânghiile, dintr-o viitură apărută pe râu în urma ploilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1061 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

UPDATE: Cei doisprezece turişti salvaţi de pompieri la Avrig se află în siguranţă

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că turiştii respectivi s-au speriat şi au alertat autorităţile.

”Cei 12 turişti, 8 adulţi şi 4 copii, salvaţi de pompierii ISU Sibiu sunt în siguranţă. Aceştia se aflau cu corturile pe insuliţa de pe râul Avrig şi s-au speriat că nu mai pot ajunge la mal, deoarece apele râului au crescut din cauza unei viituri formate în urma ploilor abundente. De aceea a fost nevoie de intervenţia noastră”, a spus Nistor.

Cei doisprezece turişti, printre care patru copii, care au fost salvaţi, duminică, la Avrig, judeţul Sibiu, cu frânghiile, după ce au rămas izolaţi pe o insulă mică din cauza unei viituri apărute pe râu în urma ploilor, se află în siguranţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Anterior, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că turiştii au fost aduşi la mal legaţi cu corzile de salvare.

Potrivit sursei citate, turiştii se aflau pe o insulă pe râul Avrig formată în urma unei viituri cauzată de ploile abundete.

Opt adulţi şi patru copii au fost salvaţi, duminică, de pompierii ISU Sibiu, de pe o insuliţă formată pe râu, după ce apele au crescut în urma unei viituri. Au fost aduşi la mal de pompieri cu ajutorul unor cordiţe de salvare cu care au fost legaţi. Cel mai probabil erau turişti şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, a spus Nistor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, copiii au fost trecuţi în braţele pompierilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici