Video FOTO, VIDEO Tânăr de 18 ani, scos de scafandri dintr-un lac din localitatea Vidra şi transportat la spital

Echipajele de scafandri au scos, duminică seară, din apele unui lac din satul Sinteşti, comuna ilfoveană Vidra, un tânăr de aproximativ 18 ani, care fusese dat dispărut, acesta fiind transportat la Spitalul Bagdasar Arseni cu manevre de resuscitare în curs.

1223 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au fost chemaţi pentru a scoate un tânăr de 18 ani din apele unui lac din satul Sinteşti, comuna ilfoveană Vidra. La faţa locului a fost trimisă şi o ambulanţă cu medic, potrivit reprezntanţilor ISU Bucureşti-Ilfov.

Ulterior, tânărul în vârstă de 8 ani a fost găsit şi scos din ape de scafandri, un echipaj de medici începând manevrele de resuscitare.

Băiatul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală cu manevre de resuscitare în curs.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici