Video GALERIE FOTO Zăpada şi gheaţa din Piaţa Victoriei sunt curăţate de angajaţii unei firme de salubritate

Angajaţii unei firme de salubritate au început să degajezeă, joi, Piaţa Victoriei de zăpada depusă, dar şi gheaţa din zonă, după ce la protestele din seara precedentă unii tineri, despre care unii manifestanţi au declarat că ar fi ultraşi, au aruncat în jandarmi şi cu bucăţi de gheaţă.

3874 afișări

GALERIA FOTO MAI JOS

La acţiunea începută în jurul orei 13.00 participă în jur de 100 de angajaţi ai firmei de salubritate. Ei încarcă zăpada şi gheaţa din jurul sediului guvernului în utilaje şi în camioane de mare tonaj.

Miercuri noaptea mai mulţi protestatari, despre care unii manifestanţi au declarat că ar fi reprezentanţi ai galeriilor echipelor de fotbal, au aruncat cu gheaţă, pietre, petarde, torţe şi alte obiecte contondente către jandami, aceştia ripostând cu gaze lacrimogene.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici