Video Grădiniţa online, benefică pentru copii şi un real sprijin pentru părinţi

  • Nu mai merg copiii la grădiniţă, vine grădiniţa la copii
  • Grădiniţele private fac cursuri pe deja faimoasa aplicaţie ZOOM
  • Copiii se bucură că îşi revăd colegii, iar părinţii se bucură că iau o pauză
2368 afișări

Peste grădiniţe s-a aşternut liniştea. Activitatea, însă, există. Cursurile s-au mutat pe internet.

„Am decis să deschidem grădiniţa online nu pentru a recupera pierderile în plan intelectual, de achiziţie, cognitiv, ci pentru a socializa! Cred că ceea ce lipseşte cel mai mult în această perioadă este socializarea” spune Camelia Pîrţac, director grădiniţă privată.

Grădiniţa online începe cu prezenţa şi înviorarea! Să predea online e o provocare pentru educatori, care trebuie să fie extrem de inventivi.

Claudiua Surlariu, educatoare: „Alternăm activităţile statice cu cele de mişcare, astfel că împreună ne folosim atât de fişele distractive, cât şi de pluşuri, creioane colorate sau alte lucruri pe care copiii le au la îndemână şi ne pot fi de folos în joaca noastră sau la nişte experimente tare drăguţe.”

„Pentru mine, ca părinte, grădiniţa online reprezintă un sprijin real în această perioadă pentru că, lucrând de acasă, în timpul întâlnirilor am posibilitatea de a-mi continua proiectele” spune Nicoleta Răduţă.

Părinţii au şi ei un respiro. Dacă unii se relaxează în lipsa celor mici, alţii muncesc mai cu spor. 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici