Video Icoana făcătoare de minuni de la Nicula, în pelerinaj prin Cluj şi Bistriţa: „Va îndepărta boala asta, ciuma asta, care s-a abătut peste oameni"

  • Icoana Maicii Domnului de la Nicula, cunoscută de credincioşi ca făcătoare de minuni, a fost în pelerinaj prin Cluj şi Bistriţa
  • Preoţii însoţiti de polişişti şi jandarmi au trecut cu icoana pe la toate spitalele şi s-au rugat pentru bolnavi
  • Unii credicioşi au stat la geam să vadă icoana, iar alţii au ieşit să se roage în stradă
1222 afișări

Icoana de la Mănăstirea Nicula din judeţul Cluj adună an de an la sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, zeci de mii de credincioşi. Este singurul moment când icoana este scoasă din biserică. Astăzi însă la Cluj, preoţii, însoţiti de poliţişti şi jandarmi, au trecut cu icoana pe la toate spitalele şi s-au rugat pentru bolnavi.

Dumitru Cobaru, exarhul mănăstirilor din Cluj: “Am ajuns în acest loc spre mângâierea credincioşilor noştri care stau pe acasă sau care din păcate sunt internaţi prin spitale. Aduce mângâiere oamenilor şi prinos de rugăciune."

Când au văzut icoana, unii credincioşi nu au putut să stea în case. Au ieşit în fugă să se roage cât mai aproape de ea.

“Să o vedem pe Maica Domnului şi să o rugăm să ne ajute. Pentru mine contează foarte mult. Pentru că noi credem foarte  mult în toate minunile Maicii Domnului. Doamne ajută-ne!”, a spus o femeie prezentă la procesiune.

Oamenii cred cu tărie că icoana va face o minune şi ne va scăpa de pandemie.

“Icoana asta e ceva minune pentru spitalul acesta. E minune. Toţi oamenii trebuie să creadă că această icoană va ajuta sufletul, va îndepărta boala asta, ciuma asta, care s-a abătut peste oameni. Am spus în rugăciune: Maica Domnului, fii binecuvântată şi ajută aceşti oameni!”, a spus un bărbat prezent la procesiune.

Singrurul moment când Icoana făcătoare de minuni a mai fost în pelerinaj, a fost  în urmă cu 22 de ani, la Bistriţa. Atunci în 1998 zona a fost lovită dur de o calamitate naturală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici