Video Imagini de coşmar cu incendiul care a poluat aerul din Bucureşti. Pompierii luptă cu focul mocnit care a pornit acum câteva zile

  • De câteva zile, la Periş, arde un foc mocnit, pe o suprafaţă de peste 20.000 de metri pătraţi
  • Incendiul de la Periş ar fi fost principala sursă de poluare a Capitalei
  • Vegetaţia uscată şi dejecţiile rămase de la fosta fermă de porci din localitate ar fi sursele incendiului
849 afișări
„Imagini de coşmar aici la Periş. Pompierii luptă cu focul mocnit care a pornit acum câteva zile. Aceasta este principala sursă a poluării din această dimineaţă din Bucureşti"
 
Incediul de la Periş a început acum câteva zile. Pompierii sting focul pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi. Sursele incendiului ar fi vegetaţia şi dejecţiile rămase de la fosta fermă de porci din localitate.
 
„Începând de dimineaţă operaţiunile de stingere au fost reluate. Dispozitivul de intervenţie a fost suplimentat progresiv, dată fiind suprafaţă foarte mare de manifestare a incendiului. La acest moment intervenim cu 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă".
 
Oamenii din cea mai apropiată localitate spun că în sat nu au simţit miros de fum, însă au văzut focul în depărtare.
 
„E adevărat totuşi că n-am simţit niciun fel de miros aici în raza aceasta care suntem foarte aproape, la patru kilometri de unde s-a întâmplat cu fumul acela. Că fumul s-a văzut într-acolo. Bătea spre Bucureşti".
 
Intervenţia pompierilor la Periş va mai dura cel puţin încă o zi din cauza focului care mocneşte şi se reaprinde.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici