Video VIDEO Imagini editate care surprind momentul în care bărbatul se aruncă de la balconul blocului din Sectorul 3

  • Bărbatul dezbrăcat care a făcut vineri după-amiază scandal pe holul blocului, şi apoi a supravieţuit, după ce s-a aruncat de la etaj, a murit ulterior.
  • Poliţiştii au intervenit pentru a încerca să-l oprească, însă acesta i-a ameninţat pe holul blocului cu o rangă şi un levier.
  • Ulterior, scandalagiul s-a refugiat pe balcon, de unde s-a şi aruncat.
  • Întreaga scenă a fost filmată de un amator. Atenţie, imagini editate cu puternic impact emoţional
3776 afișări

Întreaga scenă, de la momentul în care bărbatul dezbrăcat s-a refugiat pe balcon, saltul său în gol, supravieţuirea sa miraculoasă, până la etapa în care poliţiştii s-au străduit să-l bage în ambulanţă, a fost filmată de un amator. După difuzarea imaginilor, la mai multe ore după incident, Poliţia a anunţat că acesta a murit.

„Vineri, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului şi provoacă distrugeri”, anunţă Poliţia Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 13. Citeşte povestea integrală a felului în care s-a desfăşurat incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bărbat,
dezbrăcat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici