Video Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere cu accidentul primarului din Iaşi. Mihai Chirica: „Puteam fi în scaunul cu rotile”

  • Mihai Chirica a declarat presei sâmbătă noapte că a trecut printr-o cumpănă şi că putea fi într-un scaun cu rotile.
  • Potrivit imaginilor, cel de-al doilea şofer a intrat cu viteză în intersecţie, după ce ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului.
  • Chirica a mai spus că are permis de conducere de peste 27 de ani şi niciodată nu a fost implicat în vreun accident.
8010 afișări

"Am trecut o cumpănă, în care poţi vorbi despre cât de fragilă este viaţa. Tocmai terminasem evenimentul "Atipic Beauty", unde cele mai multe femei frumoase erau în scaunul cu rotile din cauza unor accidente de circulaţie. Toate erau triste, dar aveau dorinţa de a merge mai departe. Astăzi e 8 Martie, sigur ar fi vrut să sărbătorească altfel, dar soarta aşa a decis… Ieri ( n.r. sâmbătă) puteam fi ca ele, în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o şansa şi-I mulţumesc pentru asta. Toţi suntem bine, nimeni nu e rănit, iar maşinile se pot repara. De la Atipic Beauty am urcat la stadion să urez succes echipei, la pauză am decis să trec prin cartierul Alexandru cel Bun, să văd echipele care lucrau la marcajele rutiere… iar despre circulaţie… şi am ajuns aici… ", a declarat presei sâmbătă noapte primarul Iaşului.

Acesta a precizat că are carnet de peste 27 de ani şi că până acum nu a avut niciun accident.

"Dar aşa este soarta… mă bucur că şi celelalte două persoane din celălalt vehicul nu au păţit ceva deosebit. Sunt tineri, chiar foarte tineri şi nu-i voi părăsi la greu pentru că puteam pleca cu toţii pe un alt destin.. . Nu cred că au vrut să treacă prin asta şi voi sta lângă ei. PS: Ca sa nu apară dubii testul etilotest a înregistrat 0 pentru amândoi, iar la măsurarea mea celălalt şofer a fost martorul Poliţiei.", a mai precizat Chirica.

Potrivit imaginilor, Mihai Chirica a intrat în intersecţie şi a lovit o maşină care circula cu viteză, după ce ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului. Potrivit unor surse, autoturismul pe care îl conducea Mihai Chirica este în patrimoniul Primăriei Iaşi, iar în urma accidentului a suferit daună totală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici