Video În faţa clubului Colectiv a fost aprins un proiector la 22.32, ora la care a izbucnit incendiul. VIDEO

Asociaţia Colectiv a aprins un proiector în faţa clubului, duminică seara, la 22.32, oră la care a izbucnit incendiul, acesta simbolizând "o lumină către infinit"

1100 afișări

"E un proiector pe care am ţinut neapărat să îl aprindem la ora 22.32, când s-a întâmplat incendiul. E o lumină către infinit. Am instalat şi monumentul acela, un zbor al unui înger care se ridică şi această rază de lumină care să ne aducă aminte de copiii noştri care au murit aici. De mâine încolo cu siguranţă toată lumea ne va uita pentru că, nu-i aşa, urmează alegerile şi vom vedea la televizor cum Colectiv dispare. Aş vrea sa văd câţi politicieni vin cu proiecte, cu planuri legate de nenorocirea asta, care să provoace schimbări. Eu cred că nu vom auzi prea mulţi politicieni. Să nu uităm că pe listele partidelor, la toate partidele, sunt foşti miniştri de sănătate care nu au nicio problemă cu faptul că au condus acest minister care e o catastrofă. Sunt convins că nu s-a schimbat mare lucru. Pe ici, pe colo, s-au schimbat nişte legi, câteva lucruri în avantajul pacienţilor, dar eu cred ca era nevoie de mult mai mult. Spitalele sunt tot cum sunt, medicii în continuare neagă faptul că în spitale se moare din cauza bacteriilor. Eu nu am văzut o sala de spectacole nou construită, nu am văzut un spital nou. Nu cred că s-au întamplat prea multe", a declarat Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv.

Şi preşedintele Asociaţiei Colectiv, Eugen Iancu, a făcut, vineri, un apel către patronii de cluburi ca duminică, la ora 22.32, să ţină un moment de reculegere şi ”să ridice o rază de lumină spre cer”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici