Video Incendiu cu degajare mare de fum la un depozit de deşeuri din plastic şi hârtie | VIDEO

Un incendiu a izbucnit, luni, la un depozit de deşeuri din materiale plastice şi hîrtie din localitatea Nojorid, judeţul Bihor. Reprezentanţii ISU au transmis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert, având în vedere cantitatea mare de fum degajată.

1303 afișări

Potrivit reprezentanţilor ISU Bihor, incendiul a izbucnit la un depozit de deşeuri de mase plastice şi hârtie, cu degajări mari de fum.

La faţa locului intervin opt autospeciale ale ISU, dar şi două ambulanţe SMURD. Până în acest moment nu sunt victime, au transmis pompierii bihoreni.

„Având în vedere degajarile mari de fum, pentru protecţia comunităţilor, a fost transmis un mesaj de avertizare prin Sistemul Ro-Alert”, au mai anunţat reprezentanţii ISU Bihor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici