Video Incendiu de vegetaţie şi obiecte abandonate, în centrul Capitalei lângă Piaţa Constituţiei - FOTO, VIDEO

Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, pentru a stinge un incendiu izbucnit pe strada Apolodor din Capitală, la o baracă. Potrivit ISU, suprafaţa este de 200 metri pătraţi.

2564 afișări

Un incendiu a izbucnit, marţi, pe strada Apolodor din Capitală, la o baracă, acolo unde, la ora transmiterii acestei ştiri, pompierii intervin pentru stingerea focului. â

Potrivit reprezentanţilor ISU, incendiul s-a produs la o clădire părăsită, parţial demolată şi la vegetaţie uscată în str Apolodor 15.

Suprafaţa terenului unde s-a produs incendiul este de 200 de metri pătraţi.

În zonă se află instituţii precum ANAF sau Ministerul Justiţiei.

Brigada Rutieră transmite că a fost restricţionat traficul pe strada Vânători.

Nu sunt persoane rănite. Potrivit ISU, pe suprafaţa terenului sunt depozitate mai multe tipuri de materiale combustibile şi deşeuri, iar pompierii intervin cu trei autospeciale.

Taguri:
incendiu,
isu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici