Video INCENDIU la un restaurant din Ilfov, după ce o maşină a lovit o ţeavă de gaze/ Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale | FOTO, VIDEO

Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, pentru a stinge un incediu la un restaurant din comuna Afumaţi din judeţul Ilfov, produs după ce o maşină ar fi lovit o ţeavă de gaze, informează ISU Bucureşti-Ilfov. Nu sunt persoane rănite.

2580 afișări

Cinci autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD intervin, la ora transmiterii ştirii, pe Şoseaua Bucureşti-Urziceni, în comuna Afumaţi din judeţul Ilfov, după ce o maşină a intrat în ţeava de gaze, în afara părţii carosabile.

În urma impactului, a fost declanşat un incendiu la un restaurant, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, incendiul este localizat şi nu sunt persoane rănite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici