Video Incendiul de la clubul din Mamaia: A fost descoperită CAUZA care a provocat dezastrul/ Clădirea, distrusă în totalitate

Incendiul de la fostul club Bamboo din staţiunea Mamaia, care a izbucnit în cursul nopţii de luni spre marţi, a pornit de la un aragaz lăsat nesupravegheat. Clădirea a fost distrusă în totalitate, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

6495 afișări

Potrivit pompierilor constănţeni, clubul aflat în nordul staţiunii Mamaia nu funcţionează în această perioadă, iar în momentul izbucnirii focului, în jurul orei 01.00, în incintă se aflau doar câteva persoane, angajaţi ai clubului, care au ieşit din incintă fără probleme.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit 60 de pompieri militari, cu şapte autospeciale de stingere şi o autoscară, iar în sprijinul lor au venit şi două autospeciale de la serviciile private, de la Midia şi din Portul Constanţa.

Pompierii au avut probleme cu alimentarea cu apă a autospecialelor, deoarece doi hidranţi din zonă nu funcţionau. Militarii au reuşit să lichideze incendiul după aproximativ patru ore de intervenţie, focul fiind foarte puternic, alimentat de multe materiale combustibile aflate în interiorul clubului.

Marţi, la faţa locului au mai rămas câteva echipaje, care au supravegheat zona în cazul în care ar mai fi existat focare, operaţiunea fiind finalizată în jurul orei 09.00.

Datorită eforturilor susţinute ale militarilor, focul nu s-a extins şi la cluburile sau terasele aflate în imediata apropiere a acestuia.

După primele cercetări, pompierii au stabilit drept cauză probabilă a incendiului un aragaz lăsat nesupravegheat. În urma incendiului, localul a fost distrus în totalitate.

Cazul este cercetat acum şi de către poliţiştii constănţeni, care urmează să stabilească inclusiv dacă nu cumva incendiul a fost declanşat intenţionat.

Taguri:
incendiu,
club,
aragaz

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici