Video Incident la mitingul pentru familie: Steagul LGBT, în culorile curcubeului, călcat în picioare de participanţi | FOTO, VIDEO

Steagul LGBT, în culorile curcubeului, a fost călcat în picioare, sâmbătă, la Cluj, la mitingul pentru familie organizat de Noua Dreaptă în Piaţa Avram Iancu, cei peste 100 de participanţi cerând stoparea căsătoriilor şi adopţiilor pentru cuplurile homosexuale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2702 afișări

Participanţii la mitingul pentru familie s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca având steaguri tricolore, dintre care unul de mari dimensiuni, şi ale organizaţiei Noua Dreaptă, dar şi bannere cu mesaje precum „Stop parteneriatelor, căsătoriilor, adopţiilor homosexuale”, „Ruşine Iohannis”, „Familia este întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie”, „Cluj nu este Sodoma”, „Azi homosexualii, mâine poligamii. Stop”, „92% dintre români au votat pentru familia naturală”.

Aceştia au rostit rugăciunea „Tatăl nostru” şi au scandat „Uniţi salvăm familia naturală”, „Uniţi, salvăm, familia creştină”, „Credinţa, familia, patria”, „Noi nu suntem un neam degenerat”, „Vrem normalitate, nu perversitate”, „Adevărul vrei nu vrei, omul nu se naşte gay”.

Câteva persoane au călcat în picioare steagul LGBT, în culorile curcubeului, aşternut pe jos în piaţă.

Preşedintele organizaţiei Noua Dreaptă, Tudor Ionescu, a declarat că prin mitingul pentru familie se doreşte a fi vocea celor care au votat „Da” la referendumul de anul trecut pentru familia tradiţională şi pentru căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

„Vrem să ne arătăm şi opoziţia faţă de marşul homosexualilor care va avea loc sâmbătă după amiază la Cluj-Napoca, o manifestare scârboasă. Primăria a făcut un pas înapoi şi a cedat centrul cetăţenii, cu consecinţe care vor avea loc anii următori. O astfel de manifestare nu ar fi trebuit autorizată. Faptul că unii oameni se mândresc cu o perversiune sau cu o orientare sexuală ni se pare ridicol. Probabil că, în curând, vom vedea şi parade ale poligamilor, ale onaniştilor, zoofililor. Clujul nu se poate mândri cu o astfel de paradă a homosexualilor, care este o ruşine”, a spus Ionescu.

La miting a participat şi fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar.

Taguri:
lgbt,
miting,
familie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici